جنبه مثبت جشنواره اقوام اشتغال‌زایی و عرضه محصولات متنوع صنایع‌دستی است/ امید و نشاط در روحیه غرفه‌داران

معاون اول رئیس‌جمهوری با تاکید بر اهمیت نشاط‌آفرینی در جامعه، بر لزوم برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های نشاط آفرین در استان‌های سراسر کشور تاکید کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول ریاست جمهوری، محمد مخبر عصر جمعه 29 مهر 1401 در اختتامیه جشنواره وحدت اقوام ایرانی در محل دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر)، در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بازدید خود از غرفه‌های محصولات و صنایع‌دستی اقوام اظهار کرد: در این بازدید با برخی از مردم و غرفه‌داران گفت‌وگو کردم و خوشبختانه امید و نشاط در روحیه آن‌ها نمایان بود که لازم است این گونه برنامه‌ها استمرار داشته باشد و تکرار شود.

او با اشاره به ابتکار این جشنواره برای حضور اقوام مختلف و معرفی رسم و رسوم قومیت‌های مختلف کشورمان، تصریح کرد: مردم ایران در طول تاریخ تعصب و علاقه زیادی نسبت به مملکت و دین خود داشته‌اند و به همین دلیل ایران همواره مستقل بوده است، اگرچه در برخی مقاطع گذشته زمامداران کشور وابستگی‌هایی داشتند.

معاون اول رئیس جمهوری برگزاری این‌گونه جشنواره‌ها که عامل اتحاد و وحدت اقوام و مذاهب مختلف کشور است را مثبت ارزیابی کرد و گفت: باید از برگزاری این‌گونه برنامه‌ها حمایت شود و برای تقویت و تکرار چنین رویدادهایی تلاش کنیم.

مخبر تصریح کرد: جنبه مثبت دیگر این جشنواره اشتغال‌زایی و عرضه محصولات مختلف همچون صنایع‌دستی است که به طور ویژه توسط بانوان انجام شده است و امیدوارم شاهد توسعه اینگونه برنامه‌های مفید و سازنده باشیم.

بیش از یک میلیون نفر طی ده روز از جشنواره وحدت اقوام ایرانی بازدید کردند. هر شب از این جشنواره به یکی از قومیت های کشورمان اختصاص داشت و گروه‌های هنری،  فرهنگی و‌ موسیقی در این ایام بامحوریت پیامبر اسلام(ص) و کشورمان ایران به اجرای برنامه های مختلف پرداختند.

در این جشنواره بیش از ۲۰۰ غرفه برای عرضه صنایع‌دستی، پوشاک سنتی، غذاهای محلی و... فعالیت داشتند.

انتهای پیام/

کد خبر 14010730622298

برچسب‌ها